• Uw all-round vakman in de Vlaamse Ardennen

Gyprocwerken

Gyproc plafonds

Een plafond in gyproc biedt tal van voordelen, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Een gyproc plafond kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden en voorzien worden van inbouwspots, ventilatiekanalen en leidingen.

Valse wanden

Wil je de kamers herindelen dan zijn scheidingswanden in gyproc ideaal. Afhankelijk van het doel en de gewenste sterkte kunnen de wanden geïsoleerd en sterker gemaakt worden door het kader eerst af te slaan met osb-platen.

Een valse wand wordt opgebouwd met een houten frame of metalen profielen. Net zoals in gewone wanden is het ook hier perfect mogelijk om deuropeningen en ramen te voorzien.

Voorzetwand plaatsen

Voorzetwanden worden vaak geplaatst bij renovaties waarbij de muren in slechte staat verkeren. Met een voorzetwand kan je deze muren opnieuw kaarsrecht maken en indien gewenst extra isoleren. Ook het plaatsen van leidingen, schakelaars, ventilatie en nissen is erg makkelijk bij gyproc voorzetwanden.

Zelfs zware constructies zoals een wastafel of een toilet kunnen mits de juiste voorbereiding perfect geplaatst worden tegen een voorzetwand.

Cube44 gezien op Huizenjagers?